You'll Never Walk Alone
En liten inblick i mitt liv :D

Coldplay @ Stockholm Stadion 30/08/2012


Andra gången jag sett Coldplay live och dom var bättre den här gången. Samma turne men bättre publik i Stockholm. Såg dom i London december förra året och det var magiskt men publiken var emmellanåt lite trött, och det var dessutom inomhusarena, 02 som visserligen är stor men fortfarande inomhus. Kommer ihåg att jag trodde jag skulle smälla av pga värmen men klarade mig i alla fall. Denna gång var det utomhus vilket var suveränt. Blev inte ett duggt svettigt och man kunde verkligen njuta av showen.
 
Började köa klockan ett och fick köa i lite mer än fyra timmar. Träffade massa trevligt folk under dagen som gjorde att tiden bara flög iväg. Blev dessutom insläppta i tid vilket nog är första gången för mig. Förbanden började spela klockan sju och höll på i ca en och en halv timme.

Roade oss med lite målning medans vi köade :)
 
Det första bandet hetter Charli XCX och var väl helt ok, bruden kunde sjunga bra men passade inte riktigt mig.
Det andra förbandet var Marina & the Diamonds som är lite småkända. Dom var också helt ok men inte riktigt min grej. Marina (om hon nu heter så) var otroligt mysig och pratade med publiken, vilket jag tycker är underbart när artister gör :)
Coldplay kom upp på scenen ca klockan nio och i en timme och fyrtiofem minuter underhölls man av en helt fantastisk show. Visst det finns vissa låtar som är mindre bra men overall är showen amazing och bandet studsar runt på scenen. Chris är helt galet energisk under uptempo låtarna och svetten rinner om honom. Publiken var helt galen och sjöng med för fullt under varenda låt.
 
Blev inte så himla bra bilder tack vare att ljuset var så dåligt och min kamera inte är den bästa. Filmade dock en hel del vilket blev mycket bättre :)
 
Fick höra Paradise två gånger då Chris direkt efter dom spelat den första gången meddelade att dom skulle spela den igen då den skulle spelas in för att sen sändas under Stand Up 2 Cancer's gala under nästa vecka. Chris smickrade oss svenskar med att säga att han frågat tv-bolaget om dom fick spela in videon i Stockholm då publiken i Sverige är fantastiskt och alla svenskar så otroligt attraktiva. Det skämtsamma svaret enligt Chris var : absolut, ju mer svenskar desto bättre!

Konfettin var otroligt populär och väldigt vacker att se på.
 
Showen var så bra att man inte ens märkte att det började regna under dom tre sista låtarna. Det enda man såg det på var strålkastarna, gick inte att känna regnet när man stod i publiken. Helt fantastisk kväll med fantastiska Coldplay. Det är inte underligt att dom är så stora som dom är :)
 
//Erika