You'll Never Walk Alone
En liten inblick i mitt liv :D

Jag kommer när jag kommer om jag inte omkommer!

Är just nu i Vegby hos mammas kusin Karin. Åkte ner igår och kommer att åka hem imorgon. Kort men kul. Idag åkte vi iväg till Ullared vilket härifrån är en resa på en och en halv timme. När vi kom fram upptäckte vi att det var världens kö!! Jag skojar alltså inte, jag tror vi köade i en halvtimme!! Men det var definitivt värt det. Vi gick runt inne på Gekås i fyra timmar(!) och jag hittade hur mycket som helst! Det finns hur mycket kläder som helst, även om vissa av dem är ganska tantiga. Men det finns för oss yngre också ;) Jaja, jag är i alla fall nöjd med denna dag. Förresten snacka om att vår familj har taskig inbördes tajming ; vi var i Ullared idag, farmor åker dit imorgon.

Imorgon åker vi som sagt hem, men innan dess blir det en sväng in till Gällstad och Lager 157. Jaja, jag vet att vi har det hemma också, men det är inte riktigt samma sak som här. Då ska jag köpa ett par tjocktröjor och kanske en hel del t-shirtar, Vet att dom har det väldigt billigt på Lager 157, och Gekås hade inte riktigt såna jag ville ha.

Hoppas att ni alla mår bra och detta tåls att upprepas; Jag kommer när jag kommer om jag inte omkommer! (Ibland så tycker jag om min bror)
puss på er // Erika

It's like sunshine on a rainy day.

Yeees!! Det var bara en stukning på tumme vilket betyder, inget gips, ingen operation, och det är bara att låta det läka av sig själv. Jag kom in till läkaren, en ung tjej, som klämmde på tummen och inte verkade veta exakt vad hon skulle göra med den. Så hon var tvungen att konsultera en "äldre" läkare, han var typ 30 och tysk, och han kom in, kände på tummen i typ en minut och konstaterade sen att den var stukad med ett blåmärke på senan. Snacka om kompetent läkare!! I like very much, annars hade jag varit tvungen att röntga och det hade inte visat så mycket.

 Nu ska jag strax kila iväg till skolan, vems briljanta idé var det att låta oss börja tjugo över ett ?! Jävla schemaman!! Har en timme matte och en och en halv timme biologi, sen är det helg!!! Åhhh, vad lovely!! Bara det att om man är IB-elev så betyder det plugg, men vi slipper i alla fall gå upp 6 på morgonen.

Ha det bra!!

peace out // Erika

It's been a while

Usch vad jag känner mig oengagerad när det kommer till bloggen! Jag orkar verkligen inte skriva något, även om det är nåt kul som jag vill berätta om. Nej, mitt bloggengamenang har nått nya bottennivåer.

Förra söndagen så levde jag verkligen upp till den klantighet många stämplar mig med. Halkade i trappan med ca 7 steg kvar, hade handen på räcket och var så otroligt dum att jag inte släppte taget. Detta ledde till att min tumme började göra jätteont och nu har jag haft ont i den i över en vecka. Idag halv två ska jag till ortopeden som antagligen inte kommer att hitta något fel eftersom de inte gjorde det på röntgen förra måndagen, men det är lika bra att kolla upp det. vet ni vad det värsta är då? Jo, det är tummen på min högra hand a.k.a, handen jag använder till allt!! Vadå handikappad liksom?!

Hoppas att ni har det bra och nu vet ni att jag inte är död (som om ni brydde er).
Peace out // the depressed IB-student


Hihi

Festen är för IB-elever, men det finns även en tjej som inte går på IB.
Tjejen: Vilken rolig fest. Jag trodde IB:are bara satt och typ "roten ur 21 är...".
IB-kille: Haha, nej för fan. Vi har roliga fester!
Tystnad.
IB-killen: Fast det finns ingen rot ur 21...

Nu börjar din handstil bli så bra att man ser hur dåligt du stavar

Nu har Sara finally tatuerat sig. Det blev skitsnyggt och tog typ fem minuter. I really like it!!

Alltså, jag vet att det är höst men måste det spöregna för det?! Blev helt genomblöt idag vilket inte är så himla roligt. Kommer säkert att bli sjuk nu bara för det. Jippie.

På fredag blir det middag på Ming med tjejjorna och Agneta. Trevligt trevligt. Hmm är det dyrt på Ming? Whatever, det kommer bli kul i alla fall.

Peace out // Erika