You'll Never Walk Alone
En liten inblick i mitt liv :D

A Dance With Dragons

Haft ett par bra dagar sen jag bloggade sist. Elin kom hit i tisdags och stannade över natten. Blev ett danspass på Friskis, som var svettigt men inte jobbigt. Riktigt kul var det i alla fall :D Kommer definitivt gå på det igen även om jag måste gå själv.

Igår blev det lunch med Sandra och Elin innan jag var tvungen att skynda hem för att fixa iordning mig. Blev sedan middag med mamma, Robin och Mimmi på Le Grande. Riktigt god mat och en jättetrevlig kväll. Blev sedan tvingad att följa med Robin och Mimmi till Stadsparken för att spela kubb med några av deras killkompisar. Vi förlorade :( Men kul var det i alla fall. Gick sedan vidare till Royal Oak där vi satt i flera timmar och bara snackade. Kom hem efter midnatt till en trött mamma som var tvungen att öppna dörren åt mig då jag inte hade några nycklar med mig ;D

Ikväll blir det först träning och sedan middag+bowling med Sandra, Annika och Frida. En helkväll helt enkelt :D Ska bli riktigt nice :D

Förhoppningsvis så kommer mamma komma ihåg att hämta mina Game of Thrones böcker som kom igår men som jag inte fick hämta ut då dom står i mammas namn. Då har jag något att roa mig med i helgen och några veckor framöver ;D

Nu lunch och sedan dags att packa träningskläderna ;D

Ha det //Erika


I'm at a payphone trying to call home

Är nu tillbaks inne i stan hos mamma efter att ha tillbringat helgen med pappa och Åsa ute på landet. Har haft hand om Nikki i helgen också, så passade bäst att vara ute på landet då. Var så mysigt att ha min lilla vofsing igen. Sötnosen sov i min säng hela helgen trots att det var så varmt inne.


Var igår ute hos Mimmis (brorsans flickvän) pappa och träffade deras hundar. Dom har 5 stycken Australian Shepherds som är superfina. Smita, Smilla, Kakan, Tippex, och Xante heter dom. Var riktigt mysigt. Hade träffat Smita och Smilla tidigare, till och med varit snabbishundvakt åt dom :) Blev jättesugen på att skaffa en Aussie Shepherd men får nöja mig med min German Shepherd så länge (trots att hon inte bor hemma längre, då farmor och farfar "snott" henne).

Smita

Tippex

Bad hund :D

Lite slalomträning med Smita och Tippex :)

Idag har jag mest slöat hemma och letat lite jobb via arbetsförmedlingen. Mamma bjöd på thaimat när hon kom hem vilket var mycket trevligt :D Älskar thaimat!

Imorgon blir det dansträning med Elin och sedan filmkväll :D Ska bli mycket nice :D Nu ska jag se på Drakarnas Rike med den fantastiske Christian Bale i huvudrollen :D

//Erika

Read all about it pt.III

Hemma i Mälby igen efter att varit inne hos mamma sen i Söndags. Har inte gjort mycket, blev mest att slöa runt i lägenheten trots att det var supervarmt och fint ute. Hoppas vädret håller i sig så jag kan sola nu när jag är på landet :)

Blev hundvakt åt brorsans flickväns mammas hundar en sväng idag. Smita och Smilla hete dom små yrvädren. Skitsöta var dom, Smilla var supergosig. Funderade på att sno henne men dessvärre vet både Robin och Mimmi vart jag bor ;D Gosade runt med dom i Rinmansparken. Stor skillnad att gå med båda dom hundarna mot vad det är att gå med Nikki. Henne blir man ju galen på så som hon drar och har sig. Nu hade jag två hundar avslappnat kopplade i en hand. Nu är dom inte helt vana att gå i koppel (bor på landet och används som fårhundar) så dom gick lite hur som helst, men dom drog inte och var väldigt lätta att ha att göra med.

Efter att Robin och Mimmi hämtat upp hundarna igen så packade jag iordning mig och väntade på att mamma skulle sluta så hon kunde skjutsa ut mig till pappa. Nu väntar jag på att Morden i Midsomer ska börja.

Imorgon blir det en joggingtur på dagen om det inte är skållhett ute och sen blir det en sväng in till stan på kvällen för att träffa Sara och Elin. Skulle ha träffat dom idag men blev inte av pga vovvarna. Måste komma igång med joggingen nu igen efter uppehållet efter Å-varvet, annars kommer jag aldrig komma igång igen.