You'll Never Walk Alone
En liten inblick i mitt liv :D

I'm giving this a try

http://novanikki.bloggplatsen.se/

Did I ever tell you I'm the stupidest person in the world?

Dagen idag har delvis tillbringats inne i stan. Åkte in med mamma i morse och fixade mig där. Var löjligt lycklig över att mitt hår la sig precis som det skulle utan att jag behövde göra någonting. Elin kom till mammas jobb för att ta sprutan för svininfluensan, vilket gick fort men det gjorde ont i armen på henne. Tillsammans gick vi sedan ner till stan för att träffa Sara. Det blev en kort runda på stan och en fika på 21:an. Det var nice att bara sitta och prata en stund, även om det inte blev precis så som vi planerat från början.

Skrev ju i går att jag skulle till arbetsförmedlingen idag. I was wrong. Hade läst fel på datumet på kallelsen och ska dit nästa måndag. Klantigt tycker jag och det var en jävla tur att jag bestämde mig för att dubbelkolla datumet imorse innan vi åkte in till stan. Men det är typiskt mig att inte läsa rätt på ett papper med instruktioner.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.


Söndagar = tråkigt!!

Idag har jag inte gjort ett piss. Eller, inget nödvändigt i alla fall. Har varit ute med Nikki, läst, slappat, bla bla bla. Som vanligt alltså. Visst kusinerna kom hit för att fira mig i efterskott, men det blir ju bara att man sitter och lyssnar på dom "vuxna" när dom pratar i alla fall. So overall, it's been boring today. 

Imorgon händer det grejjer i alla fall. Ska in till stan för att träffa Elin och Sara, sen blir det banken och arbetsförmedlingen också. Fullspäckad dag alltså. Blir nog en sväng förbi Tuna Park på vägen hem också, förhoppningsvis är dem klara med mina glasögon nu! Det var över en vecka sen som jag lämnade in dom liksom och dem har fortfarande inte ringt från Synoptik. Hur kan det ta över en vecka att sätta fast ett glas? 

Kan det inte komma snö snart? Det är ju svinkallt ute redan så det enda som fattas är snö. Kom igen jag vill ha snö!!!! Snälla tomten!

Tidigt som fan

Aaargh, kan inte fatta att jag redan är uppe och vaken! Mamma väckte mig redan kl sex imorse och jag är just nu mucho tired. Allt detta för att träffa S o E, och ta en vända till AF. Ursäkta om jag låter negativ men jag är trött, har ont och är allmänt tjurig. Inte världens bästa sällskap i dag alltså men jag ska göra mitt bästa.

Har fortfarande svinont i axeln och nu har jag dessutom ont i handleden!! Inte vänster som jag gjorde illa häromdagen utan höger. Vaknade imorse med jätteont i den och det har bara blivit värre. Typiskt!!

Jag måste vara den klumpigaste människan i hela världen

Why? Jo i tisdags när jag var ute med Nikki så lyckades hon dra omkull mig och jag gjorde illa handleden. Igår när jag sträckte på mig efter frukosten så knäppte det till i axeln och tada, jag kunde knappt röra på mig för resten av dagen. Varenda gång jag lyfte höger arm eller vred huvudet åt höger så började jag grina av smärta. Nikki måste trott att jag var dum i huvudet eller nåt, där jag gick runt och flämtade av smärta. Om någon hade tjuvlyssnat hade det säkert låtit som något annat. Tack vare smärtan i axeln har jag knappt kunnat sova inatt och jag kan säga att jag kommer att hålla mig inomhus idag, kan liksom inte gå med Nikki då hon drar hela tiden, vill ju inte gå runt här i Mälby med tårarna rinnandes, det är lite pinsamt.

Imorgon blir det en vända in till stan. Ska fixa papper hos Arbetsförmedlingen (pengar!) och sedan blir det fika med Sara och Elin. Skönt att få komma iväg lite, måste ju passa på nu när Robin är hemma och kan vara hundvakt. Det ska bli nice att bara kunna sitta och snacka lite, vi hann inte precis snacka i lugn och ro i tisdags på bion. Btw, jag upptäckte hur seg New Moon var andra gången jag såg den. Tycker fortfarande att den är bättre än Twilight men den är definitivt segare. Undrar hur dom ska lyckas med dom andra filmerna, NW är liksom två timmar lång och dom följande böckerna är mycket tjockare än den... Kan bli intressant ;D

Nikki skulle kunna vara med i Twilight som snäll varulv :D Hon är i alla fall min beskyddare:D

Näe, tror att jag ska försöka städa mitt rum i dag. Det kommer väl sluta med att jag ligger i en hög på golvet med svinont i axeln, men rummet måste städas! Ibland får man lida helt enkelt ;D