You'll Never Walk Alone
En liten inblick i mitt liv :D

Onsdagen den 24/9

Ibland så inser man att ens handlingar är extremt onödiga. Jag hade kanske tre timmar att plugga på under dagen, skoldagen alltså, och vad gjorde jag? Jo, jag och Annika gick bara runt på stan. Jag fick ingenting gjort!! Jag är så otroligt ofokuserad just nu!! Nog för att det var avslappnande och så, men i alla fall. Jag har svensk läxa tills imorgon, min EE är inte klar och jag måste hitta fakta till min historia uppsats, bland annat.

På tal om historia. Lämnade in uppsatser i tisdags, trodde att jag fixat frågan men fem minuter senare så inser hela klassen att uppsatserna är helt fel ute. Vi alla skrev uppsatser som var fokuserade på USA efter Vietnamkriget. Visst, det är ju ganska bra, men uppsatsen skulle ha varit fokuserad på Vietnam. Vet ni vad det värsta var? Jag hade tänkt helt rätt från början men tyckte att jag var helt ute och cyklade. Så nu vet jag att när jag tror att jag är ute och cyklar så är det rätt. Det låter ju jättebra. Eller inte...

I helgen blir det Strängnäs med Annika, och om några veckor så blir det kanske Strängnäs marknad med Annika. Det ska bli skojsigt. Det blir mofferikväll på fredag och bara allmänt slappande. Det ska bli såå skönt!!! Hoppas att Frida följer med också ;)

Näe, nu ska jag göra lite läxor! Puss på er // Erika

The thought of insanity keeps on spreading through the sanity of the world

VADÅ STRESS!!!! Jag ska skriva min extended essay till på torsdag. Den ska vara på 4000 ord och jag har inte ens bestämmt för vad jag ska skriva än!!Och den är ganska viktig!! Ahh Erika skärp dig nu för f-n!!! Ahh hata mig själv!!

Måste plugga nu // puss puss

Wherever they go, whatever they do, they carry death.

Sitter n, frivilligt, på mammas jobb och pluggar fat än jag kunnat ha världens längsta sovmorgon!! Vadå nörd?? Det värsta är också det att jag blec klar med det jag skulle göra på mindre än två timmar, vilket gjorde så att jag var klar kl 9:30. Sedan dess så har jag bara lekt, sitter i ett stort konferansrum, Det är ascoolt, jag sitter typ 5 neter ifrån datan!! No it's not magic. Projektor i taket, trådlöst tangentbord och mus, och en stooor bildskärm!!  Jätteskoj!!

Ha det gott // Erika

Wherever you are, I will be there

hey hey hey, check it out: http://www.freewebs.com/novanikki90/ Den är inte klar än men så fort den är det så kommer denna sida att få gå i pension.

Love y'all

Dance with my father again

Den här veckan har inte varit rolig alls. Blev sjuk förra fredagen när jag satt och grinade till Pearl Harbour. Kom igen, det är ju bara så sorgligt när Danny döööör!! När jag då började snyfta så passade min näsa på att bli helt igentäppt och har varit det sen dess. Det är kanske värt att nämna att jag innan dess haft jätteont i halsen. Men ja ja, har i alla fall mått skit hela veckan och det verkar inte som om det blir bättre heller.

Imorgon är det IB diploma ceremony för förra årets IB2:or. Det betyder att jag inte kommer hem förrän kl halv elva som tidigast!! Skitjobbigt!!! Men det kommer nog att bli bra, även om själva planeringen av ceremonin inte gått så bra.

Puss på er // Erika